vck

12 wekelijkse cursus Februari 2014 groot succes

DSC03613DSC03589DSC03605

DSC03604DSC03593DSC03587

Wij van Voetbalschool Chris Kronshorst willen graag de spelers bedanken voor hun geweldige inzet en enthousiasme die zei 12 trainingen lang toonde tijdens de eerste 12 wekelijkse voetbalcursus van Voetbalschool Chris Kronshorst. De ouders, opa's, oma's en alle andere aanwezigen willen wij ook graag bedanken voor hun leuke reacties en de steun die de cursisten hierdoor kregen.
Na afloop van de laatste trainingen deze werden gegeven op woensdag, vrijdag en zondag. Hebben alle cursisten een individuele beoordeling van hun trainer ontvangen. Ze werden als eerste bedankt voor hun deelname en hun uitstekende inzet, vervolgens kregen ze te horen wat hun sterke voetbal kwaliteiten waren en welke voetbal technische vaardigheden eventueel nog verbeterd kunnen worden. 

Voetbalschool Chris Kronshorst start overigens in juni 2014 met een korte voetbalcursus inschrijven is nu al mogelijk.
Vervolgens kreeg iedereen een tas uitgereikt welke gevuld was met een bewijs van deelname aan de 12 wekelijkse cursus van VCK, een handdoek van Voetbalschool Chris Kronshorst en PUUR Voetbal. En een cadeaubon waar je maar liefst 25% korting krijgt op alle voetbalschoenen bij PUUR Voetbal de voetbalspecialist. Let op deze bon is geldig tot 1 juli 2014.

Beter en ook leuker

Voetbalschool Chris Kronshorst is natuurlijk meer dan al die andere een garantie voor voortreffelijke techniektraining volgens de Wiel Coerver methode.